Hæder til Anja

Hæder til forkvinde i Ørslev ved gallaaften

En af de personer, der fortjente særlig anerkendelse ved fredag den 26. februars galla for foreninger, var Anja Sølund. Hun er formand for Ørslev Idrætsforening og blev af formand for Folkeoplysningsrådet, Erik Schaumann, tildelt prisen som årets foreningsleder.


- Du brænder for området omkring Ørslev, og din tilstedeværelse er et stort aktiv for byen. De aktiviteter, der foregår omkring Ørslev Idrætsforening er med til at skabe liv og sammenhold i byen, sagde han i sin tale til Anja Sølund.

Hun blev også rost for sit arbejde som drivkraft bag gymnastikforeningen, og den store indsats med at få etableret en fitness-afdeling i Ørslev. Her har hun blandt andet stået for uddannelsen af 17 nye instruktører, der sikrer, at medlemmerne får den bedste opstart.


- Du er en værdsat, handlekraftig og hårdtarbejdende formand, og en af dine fornemme kvaliteter er din evne til at skabe stolthed blandt dine medlemmer i foreningen. Jeg håber, dit engagement vil fortsætte mange år endnu i Ørslev, sagde Erik Schaumann.


Udover Foreningslederprisen modtager Anja Sølund 10.000 kroner.